Razpisujemo 2 skupini za:

Skupinski coaching

Prva skupina prične z delom 16. aprila, druga pa 10. maja 2024.

Kaj je skupinski coaching?

Skupinski coaching izvajamo v malih skupinicah do 3—12 udeležencev. V skupino vključimo posameznike, ki se med seboj ne poznajo in poslovno ne sodelujejo, jih pa družijo podobni izzivi na delovnem mestu. Skupina deluje po načelu, da se informacije ne širijo navzven, da je prostor varen in je poskrbljeno za zaupnost.

Je dostopnejša oblika osebnemu coachingu za lasten razvoj ali individualnemu poslovnemu coachingu. Skupine so razpisane 4-krat letno in potekajo v kombinaciji on-line in v živo.

Zakaj se odločiti za skupinski coaching?

Skupinski coaching je prava izbira za vas, če želite:

 • Delati v skupini posameznikov, ki jih ne poznate – lahko so tudi iz vašega podjetja, vendar z njimi neposredno ne sodelujete, si pa delite skupne cilje ali izzive, ki jih želite doseči ali rešiti.
 • Delati na različnih poslovnih vsebinah – komunikacija, vodenje, prodaja, motivacija, organizacija dela, organizacija časa, razvoj veščin, izboljšanje učinkovitosti, doseganje ciljev …
 • Razumete, da z delom v skupini dobite mnogo več pogledov na izpostavljen izziv, kot če delate individualno. Obenem pa se ne bojite, da vam skupina nastavi ogledalo.
 • Si želite interakcije in sodelovanja z drugimi udeleženci, ker se zavedate, da se na ta način učite drug od drugega, slišite primere dobrih praks in pridobite podporo kolegov v vaših izzivih.
 • Radi delate v skupini, ker se zavedate njene raznovrstnosti, obenem pa želite nekoliko prihraniti.

Skupinski coaching je učinkovit način za izmenjavo poslovnih izkušenj, pridobivanje novih perspektiv in pogledov ter izboljšanje skupinske dinamike.

Mnenja in izkušnje udeležencev:

S Simono in Igorjem z agencije Evra sodelujem že vrsto let. Rezultati dosedanjega dela so odlični, predavatelji vrhunski, udeleženci pa zelo zadovoljni in predvsem presenetljivo aktivni na delavnicah. Zaradi vsega navedenega si predavatelji zaslužijo globok poklon in toplo priporočilo tudi ostalim podjetjem in institucijam, ki bi želeli s pravim in inovativnim pristopom izboljšati rezultate svojega poslovanja ter dvigniti motivacijo svojim zaposlenim.
Monika Kirbiš Rojs
Državna sekretarka
*Simona Lobnik Ambrožič s svojimi lucidnimi vprašanji doseže, da poveš več kot si mislil, da lahko. Praktično takoj se zgradi varen prostor, v katerem lahko razmišljaš in govoriš o marsičem. Kot vodja manjšega ali večjega tima je bistveno, da veš kako pomembni so odnosi v poslovnem in tudi zasebnem življenju. Simona te v razgovorih pripelje do teh in še drugih spoznanj, ki pripomorejo k večjemu zadovoljstvu na vseh ravneh življenja.
Sabina Markoli
dr. dent. med.
Delavnice agencije EVRA so mi izredno všeč saj so vodene v profesionalnem okolju in s kompetentnimi ljudmi. Izredno se vsakič veselim koga bom spoznal na delavnici. Na delavnici vedno dobim veliko teoretičnega znanja in prav tako ogromno praktičnih primerov, ki jih delimo med seboj. Delavnico priporočam vsem, ki želijo hitreje in lažje doseči svoje osebne cilje.
Matjaž Mužar
Projektni vodja
Simona se je izkazala za odlično mentorico, svetovalko in strokovnjakinjo na svojem področju. Na individualnih treningih je znala pristopiti k posameznikom na svojevrsten način in vsakega motivirati ter tako doseči najboljše rezultate. Cenimo tudi, da je kljub natrpanemu urniku vedno poiskala termin in rešitev, ki smo jo lahko združili z našimi obveznostmi.
Valerija Friš
Chief Commercial Officer (CCO) Cluster SouthEast Europe
Simono Lobnik Ambrožič sem spoznala že pred leti, ko sem delala v gospodarstvu, prišla me je intervjuvat za revijo Direktor. Takoj je pritegnila mojo pozornost, ker to ni bil klasični intervju, ampak tekoč, spontan in sproščen pogovor dveh podjetnic, iz katerega je potem postal točno takšen članek, kot sem si ga želela, brez, da bi natančno odgovarjala na zastavljena vprašanja. Že takrat sem se spraševala, le kako ji je to uspelo, Simona zna očitno dobro poslušati, analizirati in brati med vrsticami ter v sogovorniku najti prave odgovore. Drugič je Simona pritegnila mojo pozornost, ko mi je prijateljica povedala, da ji je Agencija EVRA pomagala izbrati pravi kader za posel. Izmed vseh prijavljenih so točno znali izluščiti pravo osebo, ki je ona sama verjetno ne bi izbrala in ki še danes uspešno in dobro dela ter vodi njeno enoto. Škoda, da tega nisem prej izvedela, saj bi se s tem izognila marsikateri napaki pri izbiri kadrov v svojem podjetju. Kajti mi sami se prevečkrat odločamo na podlagi čustev, prvega vtisa, ki nam ga ta oseba želi podati in vseh drugih emocij, ki jih vnašamo v svoje delo, EVRA pa to naredi strokovno, profesionalno in ciljno naravnano, saj z delujočimi in pravimi metodami poišče najprimernejšo osebo s primernimi karakteristikami, ki so potrebne za določeno delo.
OLGA BELEC, Kabinet ministra REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO
Olga Belec​
Kabinet ministra REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO​
Sodelovanje s Simono in Igorjem ter podjetjem EVRA, že več kot tri leta, mi je prineslo neprecenljive spremembe in osebno rast. Gre izjemno strokovno in predano ekipo, ki se posveča osebnemu in poklicnemu razvoju svojih strank. V določeni fazi svoje kariere sem spoznala, da potrebujem neodvisno osebo, ki ne pozna mojega kroga sodelavcev in prijateljev, s katero bom lahko delila svoje občutke, razmišljanja in prišla do pravih odločitev ter sprememb. Sposobnost empatičnega poslušanja in postavljanja relevantnih vprašanj je izjemna. To osebo sem našla v Simoni. Občutila sem olajšanje, da imam nekoga, na katerega se lahko brez obremenitev obrnem ter delim vse svoje občutke brez obsojanja. Skozi celoten proces coachinga me je Simona usmerjala, da sama najdem rešitve in jih uresničim v praksi. Hvaležna sem ji za to.
KLIENTKA – Maribor – Š.E.​
Iz želje po ohranjanju zasebnosti klientke smo zakrili identiteto​

Razpisujemo 2 skupini.

SKUPINA 1

Izzivi vodenja tima

Vsebina, ki jo bomo obravnavali znotraj skupine: 

 • Zakaj mi nekateri sledijo in drugi ne?
 • Kako naj vključim vse zaposlene?
 • Ker želim vsem ustreči, delam nadure, sodelavci pa imajo proste popoldneve
 • Dolgo sem tiho, potem pa ‘eksplodiram’
 • Bolj ko razlagam, manj me razumejo, kot da govorim v prazno
 • Nisem iz stroke, kako naj dosežem, da mi bodo vseeno sledili?
 • Nimam možnosti nagrajevati z denarjem, kaj še lahko naredim?
 • Imamo preveč prijateljski odnos, kako naj to spremenim?

To je samo nekaj izzivov, seveda pa bomo delali tudi na vaših konkretnih izzivih.

SKUPINA 2

Ravnovesje med zasebnim in poslovnim življenjem

Vsebina, ki jo bomo obravnavali znotraj skupine: 

 • Nenehno imam občutek, da mi stari polzijo iz rok
 • Počutim se preobremenjen in nezadovoljen
 • Rad bi bil bolj motiviran
 • Ne vem, kako naj se organiziram … kot da nimam časa za nič
 • Delam in delam, rezultata pa kar ni
 • Ne zmorem postaviti mej, pa bi res želel
 • Mučijo me občutki krivde in slabe vesti, ne vem kako naj to presežem
 • Nenehno občutim stres in napetost
To je samo nekaj izzivov, seveda pa bomo delali tudi na vaših konkretnih izzivih.

SKUPINA 1:
Izzivi vodenja tima

 • Pričetek: 16. april 2024 
 • Največje število prijavljenih: 12
 • Trajanje: 12 tednov 
 • Skupine bodo potekale on-line ob torkih med 7.30 in 8.30 uro
 • Ob koncu srečanja se skupina sreča v živo

Cena 540 € + DDV

 

SKUPINA 2:
Ravnovesje med zasebnim in poslovnim življenjem

 • Pričetek: 10. maj 2024 
 • Največje število prijavljenih: 12
 • Trajanje: 12 tednov 
 • Skupine bodo potekale on-line ob petkih med 7.30 in 8.30 uro
 • Ob koncu srečanja se skupina sreča v živo

Cena 540 € + DDV

Bi želeli delati z vašim timom?

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo po meri podjetja.

Prijavnica