Reference

ZAUPALI SO NAM ŽE

Vsaka zgodba si zasluži individualno obravnavo

102

Individualnih coachingov s konzaltingom

2500

Predavanj in delavnic

270

Psihodiagnostičnih analiz

O nas so povedali

mag. Monika Kirbiš Rojs
SEKRETARKA DRŽAVNEGA SVETA SLOVENIJE

S Simono in Igorjem z agencije Evra sodelujem že vrsto let. Rezultati dosedanjega dela so odlični, predavatelji vrhunski, udeleženci pa zelo zadovoljni in predvsem presenetljivo aktivni na delavnicah. Zaradi vsega navedenega si predavatelji zaslužijo globok poklon in toplo priporočilo tudi ostalim podjetjem in institucijam, ki bi želeli s pravim in inovativnim pristopom izboljšati rezultate svojega poslovanja ter dvigniti motivacijo
svojim zaposlenim.
Valerija Friš
DIREKTORICA DB SCHENKER SLOVENIJA

Simona se je izkazala za odlično mentorico, svetovalko in strokovnjakinjo na svojem področju. Na individualnih treningih je znala pristopiti k posameznikom na svojevrsten način in vsakega motivirati ter tako doseči najboljše rezultate. Cenimo tudi, da je kljub natrpanemu urniku vedno poiskala termin in rešitev, ki smo jo lahko združili z našimi obveznostmi.
Previous
Next

Coaching izvajata mednarodno certificirana psihodinamska organizacijska coacha in konzultanta.

Members of:
Simona L. Ambrožič
Predavateljica, procesna coachinja, trenerka trenerjev, sistemska prihodinamska organizacijska konzultantka (SPOK), SDI svetovalka, NLP mojstrica.
 
Igor Ambrožič

Predavatelj, coach, sistemski psihodinamski organizacijski konzultant SPOK (Grupni analitičari Beograda – Tavistock London).

Certifikati in diplome

Ponosni smo na izdane publikacije