Skip links

O nas

Naši konzultanti in coachi

 


Simona L. Ambrožič

direktorica

Procesna psihodinamska coachinja, konzultantka in predavateljica za vodstvene veščine, komunikacijo in osebni razvoj posameznika z več kot 25 let praktičnih izkušenj in 3.300 zadovoljnih udeležencev in klientov. SDI svetovalka in interpretka, NLP Mojstrica (INLPTA), specializantka za procesno konzultantko SPOK – Sistemsko-psihodinamski organizacijski konzalting (Grupni analitičari Beograda – Tavistock London) s certifikati Organizational Role Analysis, Group Thinking, Social Dreaming, Processed Coaching, Profiles XT in odgovorna urednica revije Direktor, ki verjame v nenehen razvoj in vseživljenjsko učenje.

Igor Ambrožič

Izvršni direktor

Medijski komunikolog in dolgoletni televizijski režiser na RTV Slovenija s posebnim veseljem do raziskovanja dinamike v delovnih timih. Konzultant za vodenje skupinskih delovnih procesov. V podjetjih vzpostavlja sisteme interne komunikacije. Vodja kreativnih rešitev pri podjetju EVRA d.o.o. Predavatelj, ki zagovarja analitičen, obenem pa praktičen pristop in aktivno sodelovanje udeležencev na delavnicah. Edukant za procesnega konzultanta po metodi SPOK (sistemski, psihodinamski, organizacijski konzalting). Ljubitelj glasbe in mačk.

Lara Delič

Vodja raziskav in razvoja

Večletne praktične izkušnje pri vodenju kadrovsko razvojnih procesov za podjetja in asistentka za področje psihologije na Univerzi v Mariboru. Verjame, da ni dobre prognoze brez prave diagnoze, zato je odgovorna za posnetke stanja v podjetjih, skupinske analize in izdelavo individualnih osebnostnih profilov. Navdušujejo jo medosebne razlike, odkrivanje individualnih potencialov in talentov ter kombinacija le-teh za odlične skupinske rezultate. Je licencirana svetovalka Profiles XT, mediatorka, terapevtka medicinske hipnoze, trenerka trenerjev in predavateljica. Baterije si napolni s plesom v afro-karibskih ritmih in klepetu ob črni kavi.

326

uspešnih projektov

908

zadovoljnih slušateljev

7

opravljenih raziskav

870

sestankov ob kavi

Kontaktirajte nas


Pokličite nas

040 360 070

Pišite nam

pisarna@evra-agencija.si

Obiščite nas

Cesta k Tamu 7, Maribor

Prijava na e-novice

Return to top of page