EVRA_LOGO

Podjetje s(m)o ljudje

RAZVOJ ZAPOSLENIH


Vsako podjetje in blagovna znamka je močna toliko, kolikor so močni njeni zaposleni. Naloga vodje pa je, da to moč najde in spodbuja v vseh zaposlenih, saj so ti najboljši ambasadorji podjetja. Mi vam pri tem lahko pomagamo.

Omogočite svojim kolegom, sodelavcem, da v procesu medsebojnih izkušenj in občutkov skupaj zorijo. To je preizkušeno zmagovalna kombinacija: za njih, za vas in za podjetje!
Simona L. Ambrožič

NAŠE POSLANSTVO IN VIZIJA

Zakaj je pomembno investirati vase in svojo ekipo?

Zaposleni strokovnjaki in sodelavci so vaš največji kapital. Naše poslanstvo pa je pomagati vam pri razvoju učinkovitosti posameznikov in delovnih timov. Na ta način boste hitreje in z večjim zadovoljstvom dosegali zadovoljstvo zaposlenih ter svoje poslovne cilje.
Pomagali vam bomo, da bodo vaši sodelavci še bolje razumeli, kaj se med delovnim procesom dogaja z njimi in kolegi.
Poiskali bomo stične točke različnih načinov komunikacije s psihodinamskimi procesi v posamezniku in skupini. Za boljše razumevanje, motivacijo, podporo, učinkovitost in želene rezultate.

Razvoj zaposlenih med drugih prinaša podjetju:

sc-icons-image
Večjo storilnost in kakovost dela
sc-icons-image
Manj absentizma in fluktuacije
sc-icons-image
Boljšo delovno disciplino
sc-icons-image
Večjo pripadnost zaposlenih
PODROČJA DELA

Izboljševanje internih procesov v podjetjih je naša strast

sc-icons-image

Coachingi in konzultacije

Osebna in poslovna rast je hitrejša in učinkovitejša s pomočjo naših coachev in psihodinamskih konzultantov, ki vas znajo usmerjati, vam nastavljati ogledalo in vas spodbujati pri doseganju zastavljenih ciljev. V 1 na 1 srečanjih pomagajo uvideti lastne vzorce ter vam pomagajo do razcveta na osebnem in poslovnem področju.
sc-icons-image

Treningi in delavnice

S poudarkom na psihodinamski izkušnji vam nudimo prilagojene vsebine in oblike aktivnih treningov in delavnic, ki potekajo interaktivno z vključenostjo posameznika v aktivno delo. Vodijo jih strokovno usposobljeni coachi in procesni konzultanti.
sc-icons-image

Teambuildingi

Na teambuildingih z različnimi unlock pustolovščinami stremimo k povezovanju, izboljšanju odnosov med sodelavci in povečanju učinkovitosti. Raziskave kažejo, da imajo prav te aktivnosti največji vplivna dvig organizacijske učinkovitosti, celo višjega od denarnih nagrad.
sc-icons-image

Testiranja in analize

Psihometrično testiranje zagotavlja strukturiran vpogled v delovanje, razmišljanje in vedenje posameznikov. Tristopenjski analizni model® pa vam poda jasno sliko o stanju vašega podjetja, zadovoljstvu in zavzetosti zaposlenih, motiviranosti vodilnega kadra idr.
PREGLED TEMATIK DELAVNIC IN TRENINGOV PODJETJA EVRA

Vsaka kriza je tudi priložnost!

“Poslovni rehab” v letu 2020

Gonilo napredka je učinkovit razvoj posameznika skoznje. Naj vam bo vsaka sprememba priložnost za transformacijo na bolje.
Pri tem vam v podjetju EVRA lahko pomagamo s temu namemjenimi delavnicami in treningi.

Učinkovito vodenje

Veščin vodenja se ne naučimo v šoli. Prav za to usposobljeni strokovnjaki v podjetju EVRA vam pomagamo, da v vašem podjetju vrhunski strokovnjaki ne postanejo mlačni vodje, temveč da razvijejo in okrepijo svoje vodstvene veščine.

Razvoj zaposlenih

Uspešen program razvoja zaposlenih temelji na vzpostavljanju ravnotežja med talenti, znanji in ambicijami zaposlenih ter cilji in potrebami podjetja. Zaposlenemu je treba omogočiti strokovni in osebni razvoj.

Metode in tehnike dela

V podjetju EVRA delamo drugače.Udeležencem nudimo teoretično znanje, ki ga nenehno utrjujemo skozi različne aktivnosti in lastno izkušnjo. Na ta način poskrbimo za aktivno delo in hitrejše predvsem pa globje uzaveščanje sprememb.

Izboljšajte svoj doseg prodaje

Kaj potencialnim strankam zbudi zaupanje in kaj ga hipoma uniči? Če ne poznamo psihologije prodaje, izgubljamo v prodaji ogromno denarja, časa in strank.

Organizacija in kreativnost

Ustvarjalnost zaposlenih in njihov razvoj in rast je ključna konkurenčna prednost vsake organizacije. Ustvarjalnosti ni mogoče zahtevati. Razvija se namreč le ob ugodni klimi in kulturi v podjetju, a jo je potrebno tudi znati spodbujati, voditi in usmerjati v pravo smer.

Interna komunikacija

Kako doseči svoj cilj in obenem sodelovati, komunicirati z različnimi tipi ljudi in se izmojstriti v učinkovitem podajanju povratnih informacij.

Osebni razvoj

Odločite se ZA spremembo – ko se spreminjamo na poslovnem področju
se spreminjamo tudi zasebno in obratno. Ponudite sebi in sodelavcem priložnost za osebni razvoj, ki prinaša dobrobiti na vseh področjih življenja in dela.

“Poslovni rehab” v letu 2020
Učinkovito vodenje
Razvoj zaposlenih
Metode in tehnike dela
Izboljšajte svoj doseg prodaje
Organizacija in kreativnost
Interna komunikacija
Osebni razvoj
NAŠI STROKOVNJAKI

Tukaj smo za vas

simona1

Simona L. Ambrožič

DIREKTORICA PODJETJA

Predavateljica, procesna coachinja, trenerka trenerjev, sistemska prihodinamska organizacijska konzultantka (SPOK), SDI svetovalka, NLP mojstrica.

E: simona@evra-agencija.si
T: 040 623 511

igor1

Igor Ambrožič

IZVRŠNI DIREKTOR

Predavatelj, coach, procesni konzultant, specialist sistemskopsihodinamskega procesnega konzultanta SPOK (Grupni analitičari Beograda – Tavistock London).

E: igor@evra-agencija.si
T: 031 544 916

meta1

Meta Bobnar

TEAMBUILDINGI IN DELAVNICE

Koordinacija in podpora pri izvedbi aktivnosti na področjih komunikacije, internih procesov ter skupinskega in osebnostnega razvoja.

E: pisarna@evra-agencija.si
T: 040 308 633

ZAUPALI SO NAM ŽE

Vsaka zgodba si zasluži individualno obravnavo

0
individualnih coachingov s konzaltingom
0
predavanj in delavnic
0
psihodiagnostičnih analiz
HVALA ZA ZAUPANJE

O nas so povedali

Simona se je izkazala za odlično mentorico, svetovalko in strokovnjakinjo na svojem področju. Na individualnih treningih je znala pristopiti k posameznikom na svojevrsten način in vsakega motivirati ter tako doseči najboljše rezultate. Cenimo tudi, da je kljub natrpanemu urniku vedno poiskala termin in rešitev, ki smo jo lahko združili z našimi obveznostmi.

Valerija Špacapan Friš

Valerija Špacapan Friš

direktorica DB Schenker Slovenija

S Simono in Igorjem z agencije Evra sodelujem že vrsto let. Rezultati dosedanjega dela so odlični, predavatelji vrhunski, udeleženci pa zelo zadovoljni in predvsem presenetljivo aktivni na delavnicah. Zaradi vsega navedenega si predavatelji zaslužijo globok poklon in toplo priporočilo tudi ostalim podjetjem in institucijam, ki bi želeli s pravim in inovativnim pristopom izboljšati rezultate svojega poslovanja ter dvigniti motivacijo svojim zaposlenim.

mag. Monika Kirbiš Rojs

mag. Monika Kirbiš Rojs

državna sekretarka, Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko
TUKAJ SMO ZA VAS

Pomagamo vam najti rešitve za vaše izzive

POKLIČITE NAS

Dosegljivi na

OBIŠČITE NAS

Naša lokacija

Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

PIŠITE NAM

Odgovarjamo na