evra-publikacije

Od pike do oblike

PUBLIKACIJE


Tiskano glasilo vašega podjetja in ustanove bo bistveno pripomoglo k obveščanju sodelavcev in javnosti. Okrepili boste občutek pripadnosti vaši blagovni znamki in celotnemu podjetju. S tem bo tudi višja motivacija sodelavcev in to je tisto, kar si želite, mar ne?

Publikacije_mockup_april2020

Tiskana publikacija bo spremljala vaše sodelavce na delovnem mestu in tudi
doma. Prelistali jo bodo v pavzi ali po koncu delovnega dne, ko bodo sproščeni in motivirani, da sprejmejo informacije. Dobro informirani sodelavci bodo ponosni in motivirani člani vaše organizacije. Obenem pa je to priložnost tudi za poslovne partnerje, da si ustvarijo še boljši vtis o vašem podjetju.
Simona L. Ambrožič

NAŠE POSLANSTVO IN VIZIJA

Tiskani mediji se specializirajo in ponovno pridobivajo bralce!

Bodite del tega pozitivnega trenda tudi vi.

Odločite se za tiskano in/ali e-obliko publikacije s katero boste redno obveščali vaše sodelavce o vseh novostih v vašem podjetju. S tem boste pomembno izboljšali pretok informacij, ki znajo biti v marsikaterem podjetju izziv.

Predstavitvena publikacija pa je tudi odličen kanal za dostop do vaših poslovnih partnerjev in potencialnih strank.

Od pike do oblike

Z vami od vsebinskega snovanja do distribucije

sc-icons-image

Unikatno grafično oblikovanje

Za vašo publikacijo bomo razvili grafično podobo, ki bo v skladu s korporativno podobo, obenem pa vas bo ločila od konkurence in podobnih organizacij. Inovativno, sveže, sporočilno, po meri vaših pričakovanj. Da, tudi lepo.
sc-icons-image

Redakcija

Poskrbeli bomo za zbiranje in razporejanje vsebine, specifične prilagoditve za tiskani medij, lektoriranjein še veliko drobnih opravil, ki so nujna, da bo vaša pubilkacija pravočasno v rokah sodelavcev in poslovnih partnerjev.
sc-icons-image

Novinarsko delo

Razumemo, da niste vešči pisanja za tisk ali da vam sestavljanje vprašanj za portretni intervju z vodjo proizvodnje predstavlja prevelik izziv. Naše izkušnje so vam na voljo tudi pri novinarski zasnovi in izvedbi vsebine.
sc-icons-image

Lekture in prevodi

Nujen del redakcijskega dela pri tiskanih publikacijah je skrb za slovnično pravilen ter slogovno privlačen jezik. Velikokrat je potrebno slovensko besedilo prevesti v jezik, ki ga bo razumel poslovni partner ali prevesti iz tujih virov v slovenščino. Zanesite sa na nas, znamo tudi to!
OD PIKE DO OBLIKE

Z vami od vsebinskega snovanja do distribucije

Revija Direktor

Revija je naše avtorsko delo, ki jo ustvarjamo za direktorje, managerje, vodje podjetij. Aktualne vsebine s področij vodenja, prava, financ, kadrovanja, komunikacije, ekologije ter osebnostnega razvoja. Ob strokovnih vsebinah tudi nasveti za poslovni slog, potovanja in fit telo.

Poslovno glasilo Kontakt

Glasilo prejemajo vsa podjetja v Coni Tezno, druga podjetja v lokalnem okolju, obrtne in gospodarske zbornice, občine, izobraževalne ustanove in inštituti. Predstavljene so dobre prakse, podjetja kot tudi posamezniki Cone Tezno.

Glasilo Poročevalec

Glasilo je informator Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor, bralci pa člani zbornice. Je informativna publikacija, v kateri so objavljene aktualne novice, dogodki, delavnice, izobraževanja ter aktivnosti posameznih sekcij OOZ Maribor.

Sejemska brošura Ledinek

Glasilo je informator Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor, bralci pa člani zbornice. Je informativna publikacija, v kateri so objavljene aktualne novice, dogodki, delavnice, izobraževanja ter aktivnosti posameznih sekcij OOZ Maribor.

Interno glasilo odelo news

odelo NEWS je interni informator podjetja odelo Slovenija in ga prebirajo vsi zaposleni v podjetju. Vsebina je informativne narave. V glasilu najdemo aktualne novice podjetja, zanimive intervjuje, načrte za prihodnost, …

Interno glasilo Radio Hangar

Radio Hangar je interno tiskano glasilo podjetja Adria Tehnika in ga prebirajo vsi zaposleni v podjetju. Vsebina je informativne narave. V glasilu najdemo aktualne novice podjetja, zanimive intervjuje, načrte za prihodnost, …

Interno glasilo Naša pot

Glasilo je informator podjetja DB Schenker, vodilnega ponudnika globalnih logističnih storitev. V člankih, ki so jih prispevali zaposleni, so predstavili dobre prakse podjetja, zanimive intervjuje in prihajajoče načrte.

Revija Direktor
Poslovno glasilo Kontakt
Glasilo Poročevalec
Sejemska brošura Ledinek
Interno glasilo odelo news
Interno glasilo Radio Hangar
Interno glasilo Naša pot
OD PIKE DO OBLIKE

Strokovna podpora

meta1

Meta Bobnar

VODJA REDAKCIJE

Skrbi za zbiranje in razporejanje vsebine, komunikacijo med stranko in oblikovalcem, predvsem pa je ona tista, zaradi katere je publikacija pravočasno v rokah naročnika.

E: pisarna@evra-agencija.si
T: 040 308 633

igor2

Igor Ambrožič

KONZULTANT

Medijski komunikolog z dolgoletnimi izkušnjami na področju interne komunikacije. Osredotočen je na stranko in njena pričakovanja, obenem pa jo usmerja do želenega cilja.

E: igor@evra-agencija.si
T: 031 544 916

HVALA ZA ZAUPANJE

O nas so povedali

“Imajo visok nivo komunikacije in fleksibilnosti.”

Publikacijo naše zbornice smo želeli posodobiti novim privlačnejšim trendom današnjega časa. Najboljše je delati spremembe na celoviti prenovi, zato smo iskali izvajalca, ki je na področju Podravja začel premikati mejnike v oblikovanju in razumevanju ciljne publike naše publikacije. Zelo je pomembno, da izvajalec prepozna strankine želje in bralce (prejemnike). To je podjetje EVRA z odlično ekipo pri nas prepoznalo. Zaradi naštetih kvalitet ter visokega nivoja komunikacije ter fleksibilnosti je naše sodelovanje uspešno in vsaka nova izdana publikacija nekaj posebnega.

Leonida Polajnar

Direktorica Območno obrtno-podjetniške zbornice Maribor

“Znajo svetovati, poslušati naše želje.”

Ekipa podjetja EVRA je svojemu delu predana, zna svetovati, poslušati naše želje ter je točna in natančna. S svojim širokim naborom znanj in strokovnim ter inovativnim pristopom so našo publikacijo pripeljali na visoko raven in jo naredili takšno, da jo vsak rad prelista in se v zapise tudi poglobi. Težko je danes v poslu najti partnerja in prijatelja. Z ekipo podjetja Evra je nam to uspelo. Zaradi vsega omenjenega se naše vezi še globijo in jih zagotovo priporočamo tudi vam.

Maja Vintar

Urednica Kontakta, pomočnica direktorja Zavoda PPC Tezno

“Izdelek je nekaj unikatnega in našega.”

Zamisel, da bi pripravili interno publikacijo in tako še dodatno povezali vse naše zaposlene, se je razvijala že dlje časa.
Veseli smo, da smo se na to pot podali z ekipo podjetja Evra. Delujejo po enakem osrednjem vodilu kot mi; v prvi vrsti prisluhnejo stranki in njenim željam, potem pa s svojim širokim znanjem in izkušnjami nadgradijo izdelek. So izredno prilagodljivi, odzivni, polni idej in odličen sogovornik. V nas so spodbudili kreativen proces, tako da je končni ideleke resnično nekaj unikatnega in našega.

Valerija Špacapan Friš

Direktorica DB Schenker d.d.

“Strokovnost, kreativnost ter posluh za želje.”

S podjetjem Evra sodelujemo na različnih področjih. Prepričala nas je njihova strokovnost, kreativnost in odprtost ter posluh za želje stranke. Resnično ti dajo občutiti, da je tvoj uspeh tudi njihov uspeh in se pri svojem delu absolutno potrudijo, da stranka dobi, kar želi in potrebuje.

Andrej Novak

Finančni direktor Ledinek Engeneering
ZAUPALI SO NAM ŽE

Vsaka zgodba si zasluži individualno obravnavo

TUKAJ SMO ZA VAS

Pomagamo vam najti rešitve za vaše izzive

POKLIČITE NAS

Dosegljivi na

OBIŠČITE NAS

Naša lokacija

Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

PIŠITE NAM

Odgovarjamo na