DELAVNICA

Navdihujoče vodenje
v spremenljivih okoliščinah

Spremenite svoj pristop k vodenju in usvojite ključne veščine za uspeh!

Uspešen vodja ni tisti, ki ukazuje, temveč tisti, ki navdihuje.

Ali ste se kdaj vprašali, kaj loči uspešnega menedžerja od povprečnega?
Zakaj nekatere spremembe včasih uspejo, včasih ne in zakaj je to povsem v redu?
Naša delavnica "Navdihujoče vodenje v spremenljivih okoliščinah" odgovarja na ta vprašanja in razkriva skrivnosti navdihujočih voditeljev, ki znajo svojo ekipo popeljati do želenih ciljev.

Glavni tematski poudarki:

 • Vodenje in kompetence navdihujočega vodje:  Poglobili se bomo v psihologijo uspešnega vodenja, raziskali, kako biti vodja, ki navdihuje in motivira svojo ekipo ter jo usmerja k ciljem.
 • Razvoj osebnosti vodje, ki navdihuje: Spoznali bomo pomen osebnostne rasti in razvoja vodje ter kako to vpliva na celotno organizacijo.
 • Konkretni koraki do razvoja komunikacijskih veščin, empatije in vzpostavljanja zaupanja: Naučili se bomo praktičnih tehnik za izboljšanje komunikacije, razvijanje empatije in gradnjo trdnih odnosov v ekipi.
 • Pomen mentorstva in vzpostavljanje pozitivne organizacijske kulture: Raziskali bomo vlogo mentorstva pri razvoju zaposlenih ter kako ustvariti pozitivno in inovativno organizacijsko kulturo.
 • Preseganje ovir na poti razvoja: Vsak vodja se srečuje z izzivi. Na delavnici bomo usvojili strategije za premagovanje ovir na poti do uspešnega vodenja. 
 • Motivacija za uspeh:  Skupaj bomo raziskali, kako ohranjati in povečevati motivacijo pri sebi in v ekipi. 

Mnenja in izkušnje udeležencev:

S Simono in Igorjem z agencije Evra sodelujem že vrsto let. Rezultati dosedanjega dela so odlični, predavatelji vrhunski, udeleženci pa zelo zadovoljni in predvsem presenetljivo aktivni na delavnicah. Zaradi vsega navedenega si predavatelji zaslužijo globok poklon in toplo priporočilo tudi ostalim podjetjem in institucijam, ki bi želeli s pravim in inovativnim pristopom izboljšati rezultate svojega poslovanja ter dvigniti motivacijo svojim zaposlenim.
Monika Kirbiš Rojs
Državna sekretarka
Simona se je izkazala za odlično mentorico, svetovalko in strokovnjakinjo na svojem področju. Na individualnih treningih je znala pristopiti k posameznikom na svojevrsten način in vsakega motivirati ter tako doseči najboljše rezultate. Cenimo tudi, da je kljub natrpanemu urniku vedno poiskala termin in rešitev, ki smo jo lahko združili z našimi obveznostmi.
Valerija Friš
Chief Commercial Officer (CCO) Cluster SouthEast Europe
Simono Lobnik Ambrožič sem spoznala že pred leti, ko sem delala v gospodarstvu, prišla me je intervjuvat za revijo Direktor. Takoj je pritegnila mojo pozornost, ker to ni bil klasični intervju, ampak tekoč, spontan in sproščen pogovor dveh podjetnic, iz katerega je potem postal točno takšen članek, kot sem si ga želela, brez, da bi natančno odgovarjala na zastavljena vprašanja. Že takrat sem se spraševala, le kako ji je to uspelo, Simona zna očitno dobro poslušati, analizirati in brati med vrsticami ter v sogovorniku najti prave odgovore. Drugič je Simona pritegnila mojo pozornost, ko mi je prijateljica povedala, da ji je Agencija EVRA pomagala izbrati pravi kader za posel. Izmed vseh prijavljenih so točno znali izluščiti pravo osebo, ki je ona sama verjetno ne bi izbrala in ki še danes uspešno in dobro dela ter vodi njeno enoto. Škoda, da tega nisem prej izvedela, saj bi se s tem izognila marsikateri napaki pri izbiri kadrov v svojem podjetju. Kajti mi sami se prevečkrat odločamo na podlagi čustev, prvega vtisa, ki nam ga ta oseba želi podati in vseh drugih emocij, ki jih vnašamo v svoje delo, EVRA pa to naredi strokovno, profesionalno in ciljno naravnano, saj z delujočimi in pravimi metodami poišče najprimernejšo osebo s primernimi karakteristikami, ki so potrebne za določeno delo.
OLGA BELEC, Kabinet ministra REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO
Olga Belec​
Kabinet ministra REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO​
Sodelovanje s Simono in Igorjem ter podjetjem EVRA, že več kot tri leta, mi je prineslo neprecenljive spremembe in osebno rast. Gre izjemno strokovno in predano ekipo, ki se posveča osebnemu in poklicnemu razvoju svojih strank. V določeni fazi svoje kariere sem spoznala, da potrebujem neodvisno osebo, ki ne pozna mojega kroga sodelavcev in prijateljev, s katero bom lahko delila svoje občutke, razmišljanja in prišla do pravih odločitev ter sprememb. Sposobnost empatičnega poslušanja in postavljanja relevantnih vprašanj je izjemna. To osebo sem našla v Simoni. Občutila sem olajšanje, da imam nekoga, na katerega se lahko brez obremenitev obrnem ter delim vse svoje občutke brez obsojanja. Skozi celoten proces coachinga me je Simona usmerjala, da sama najdem rešitve in jih uresničim v praksi. Hvaležna sem ji za to.
KLIENTKA – Maribor – Š.E.​
Iz želje po ohranjanju zasebnosti klientke smo zakrili identiteto​

PRIJAVNICA

Delavnica je primerna za vas, če se zavedate, da vodenje s prisilo deluje kratek čas, z navdihom za trajno.

Možnosti sodelovanja na delavnici:
ON-LINE DOPOLDAN
 • 7. februar (7.30 – 9.00)
 • 14. februar (7.30 – 9.00)
 • 21. februar (7.30 – 9.00)
 • + 1 ura individualne coaching podpore

V ŽIVO

 • 15. februar (9.00 – 14.30)
 • vmesno kosilo
 • + 1 ura individualne coaching podpore
 • Lokacija: Okolica Maribora (Hoče)
 • Cena je enaka za obe možnosti sodelovanja (v živo ali on-line): 240 EUR + DDV.
  Naredite korak naprej k navdihujočemu vodenju in se prijavite zdaj. Z veseljem bomo delili z vami ključne uvide in orodja, ki vam bodo pomagala postati boljši vodja.